Olet jo Kuollut (Multiversumin yleellisyyksiä)Onko sinulla koskaan sellaista tunnetta ettei sinun pitäisi olla enää elossa? Tunne joka sanoo sinulle ettet kuulu tänne, niin kuin olisit jostain muualta? Ehkä sinulle on tapahtunut jokin onnettomuus josta selvisit ihmeen kaupalla vahingoittumatta? Tai olet ollut hyvin masentunut pidemmän aikaa, joka on saanut sinut miettimään itsemurhaa tosissasi. Olet ehkäpä jopa yrittänytkin itsemurhaa, mutta ihmeellisen sattuman ansiosta selvisit siitä elossa ja elät nyt elämääsi onnellisempana kuin aiemmin.

Sinä todella olet kuollut

Mitä jos sanoisin sinulle että sinä todella kuolit, se mitä sinulle ikinä tapahtuikaan tappoi sinut, joka jätti lähimmäisesi suremaan kuolemaasi. Miksi sitten et tunne olevasi kuollut? On olemassa teoria siitä ettei tietoisuutesi voi olla universumissa jossa olet kuollut. Siksi se siirtyy rinnakkaisuniversumiin jossa elämäsi jota elit muistuttaa mahdollisimman paljon elämää jota elit aikaisemmassa universumissa. Itse kuitenkin sanoisin että tämä tapahtuu siksi että voisit jatkaa jatkaa sielusi kehittämistä - Siksihän sinä todennäköisesti olet täällä (tätä kirjoittaessani aloin nauramaan). Tällä tavalla voit olla samaan aikaan sekä kuollut että elossa, jatkaa tavallaan "peliä" vaikka sinulle tuli game over.

Kuulostaako mahdottomalta? Mieti avaruutta ja sitä miten mustat aukot vääristävät aika-avaruutta, mieti avaruuden miljoonia tähtiä ja koita nyt laskea miljoonaan, mieti kvanttifysiikkaa, mieti oikeastaan kaikkea mitä olet aikaisemmin pitänyt mahdottomana. Tuntuuko enää niin mahdottomalta ajatukselta että voisit olla samaan aikaan elossa ja kuollut? Itseasiassa on olemassa myös rinnakkaisulottuvuus jossa kuolit synnytyksen aikana ja rinnakkaisulottuvuus jossa oletkin vastakkaista sukupuolta. Jos käännyt oikealle, rinnakkaisuniversumissa käännyt vasemmalle ja toisessa rinnakkaisuniversumissa et käännykään mihinkään. Jossain käännyt jopa takaisinpäin suuntaan josta tulit.


Olet olemassa monina eri versioina rinnakkaisissa maailmankaikkeuksissa, joita kutsutaan hetkiksi" - Wikipedia

Teoriani mukaan kuollessasi tietoisuutesi todella siirtyy eri rinnakkaisuniversumiin, universumiin jossa elämäsi muistuttaa mahdollisimman paljon aikaisemmassa universumissa vietettyä elämääsi. Tällä tavoin hyppy ei ole myöskään liian suuri jonka takia se on helpompi toteuttaa. Toisinaan hyppy saattaa olla hieman suurempi, jolloin tietoisuutesi siirtyy universumiin jossa asiat vaikuttavat aluksi olevan täysin samalla tavalla kuin ennen, kunnes alat jonkin ajan päästä huomaamaan pieniä muutoksia ympäristössäsi. Se vain etteivät nämä ole oikeasti muutoksia, vaan asioita jotka ovat aina olleet niin kyseisen universumin maapallolla.

Ihmiset jotka kokevat asioiden olevan eri tavalla  (esim. maailmankartassa joku ei ole sillä tavalla niin kuin se on ennen ollut) ovat jännä kyllä monet olleet masentuneita tai kohdanneet tilanteita joissa he ovat meinanneet oikeasti kuolla, joka pistää paljon miettimään. Lisäksi vaikuttaisi siltä että spirituaaliset ihmiset jotka ovat avoimempia maailmankaikkeudelle, kokevat myös näitä hyppyjä helpommin kuin muut. Joka on sinällänsä ymmärrettävää sillä heidän perspektiivisinsä katsoa maailmaa on laajempi, silloin on varmasti myös helpompi huomata erilaisia muutoksia elämässään ja ympäristössään. Itseasiassa onkin olemassa teoria siitä miten aivoissamme olevalla DMT:llä (jota on monesti spirituaalisilla ihmisillä enemmän aivoissaan) saattaisi olla yhteys myös rinnakkaisuniversumeihin spirituaalisen dimension lisäksi. Tässä DMT:stä ja käpyrauhasesta kirjoittamani artikkeli.

Älä nyt kuitenkaan listi itseäsi

Älä kuitenkaan tämän artikkelin lukaisun jälkeen tapa itseäsi, sillä kuolisit kuitenkin tässä universumissa ja lähimmäisesi jäisivät kaipaamaan sinua. Etkä olisi kertomassa meille siitä miten tietoisuutesi mahdollisesti siirtyi rinnakkaisuniversumiin. Odota mielummin kirjoitustani siitä miten sinulla on mahdollisuus hypätä rinnakkaisuniversumiin ilman että se vaatii hengen lähtöä. Tästä aiheesta on tulossa myös lisää kirjoituksia, kuten omakohtaisia kokemuksiani jotka ovat erittäin mielenkiintoisia.

Suosittelen sinun vielä lukevan wikipedian artikkelin multiversumista. Sillä se selventää sinulle lisää tätä aihetta ja auttaa siksi ymmärtämään paremmin artikkeliani.

Comments