Miksi muiden triggeröinti on hyvä asia?Triggeröikö elämäntapasi, ulkonäkösi, käytöksesi tai mikä tahansa asia sinussa muita, joka ei kuitenkaan ole moraalisesti väärin? Jos näin on, se on vain hyvä asia, olet suuremmalla todennäköisyydellä oikealla polulla elämässäsi.

Mauton maistuu kaikille, muttei ole kenenkään lemppari

Mauton maistuu kaikille, muttei ole kenenkään lemppari. Harvemmin ihmisten lempimakukaan on pelkkä veden maku. Koittaessasi miellyttää kaikkia, et ole kenenkään lemppari, vaan korkeintaan "ok" muiden silmissä. Täysin avoimesti autenttinen ihminen taas on maukkaampi, ei miellytä kaikkia mutta on kuitenkin maukkaampi, ikään kuin monen lempimaku.

Korkean tason tunne-energia jättää vahvemman muistijäljen

Negatiivisten kommenttien ja palautteen puute viittaa siihen ettet ole tarpeeksi maukas. Herätät siis vain lähinnä "matalan tason energian" tunteita, jotka jättävät paljon heikommin muistijälkiä kuin "korkean tason energian" tunteet, kuten vaikka innostus tai viha.

Monet meistä virheellisesti luulevat että negatiiviset kommentit ovat huono asia, vaikka näin ei ole, ainakaan jos et tee mitään Karman lain mukaan väärää. On esimerkiksi enemmän kuin ok olla erittäin seksuaalinen, harrastaa seksiä useamman ihmisen kanssa, pukeutua seksikkäästi joka päivä, olla erittäin tarkka ulkonäöstään ja olla erittäin avoin seksuaalisesti. Sillä siinä ei ole Karman mukaan mitään väärää, siitäkin huolimatta että moni tällaisesta provosoituukin ja saattaa nimitellä sinua huoraksi tai vaikka miksi - Yksi yleisimmistä kommenteista onkin "Sinulla on vain huono itsetunto", vaikka todellisuudessa sinulla on vain paljon seksuaalista energiaa, jonka tukahduttaminen muiden mieliksi vain heikentäisi mielialaasi. Ei ole väärin omata suuria latauksia seksuaalista energiaa, jota sitten transmutatoida myös muunlaiseksi energiaksi elääksesi onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää.

On myös hyvä muistaa, että ihmiset suhtautuvat negatiivisesti asioihin joita he eivät ymmärrä.

Ihmiset provosoituvat epävarmuuksiensa takia

Ihmiset provosoituvat asioista monesti omien epävarmuuksiensa takia ja se on fakta.
Sinun ei kuulu miellyttää kaikkia. Kun olemassaolosi provosoi muita vaikket tee mitään moraalisesti väärää, olet suuremmalla todennäköisyyllä oikealla polulla, kuin silloin kun maistut neutraalilta jokaiselle vastaantulevalle.

Muiden negatiivisuus sinua kohtaan on hyvä merkki, mikäli noudatat Karman-lakia etkä tee mitään moraalisesti väärää. Eläkäämme siis tasapainoisina samalla triggeröiden kaikkia.


Comments