Näin Löydät Helposti Kutsumuksesi


Viimepäivinä aina välillä on tullut mieleeni tämän artikkelin kirjoittaminen. Olen heittänyt tämän ajatuksen aina sivuun laiskuuttani, mutta nyt se on tullut jo sen verran monta kertaa että parempi kirjoittaa tämä artikkeli vihdoin pois vaivaamasta minua. Tiedän että joku teistä tarvitsee tätä.

Kutsumus Ei ole Suunnitelma, Se on Tunne

Ensinnäkin on hyvä muistaa, ettei kutsumus ole suunnitelma, se on tunne. Saatat olla yhtenä kuukautena innostunut jostain ja toisena kuukautena innostunut jostain toisesta asiasta, ei kannata väkisin roikkua yhdessä asiassa jos se ei enää kiinnosta - Sellaista elämä on.

Jos et rakasta sitä mitä teet, annat periksi mikäli olet täysjärkinen. Emme jaksa tehdä loputtomuuksiin asioita joista emme nauti.

Löydä Kutsumuksesi

Ota esille kynä ja paperia, ja ala kirjoittamaan vastauksiasi paperille olivat ne sitten miten hölmöjä tai outoja tahansa.
  
* Mikä saa sinut unohtamaan ajan kulun? 
Tämä on hyvin tärkeä kysymys.Vaikka se olisi videopelit, kirjoita se ylös.

* Mitä asioita tai työtä tykkäisit tehdä, vaikkei sinulle maksettaisi siitä?  
Eli toisinsanoen mitä tykkäisit tehdä, jos rahaa ei olisi olemassa, mutta meidän olisi kaikkien silti tehtävä töitä?

* Mihin tykkäät käyttää rahojasi?  
Rakastat käyttää näihin asioihin rahojasi, sillä välität niistä paljon. Jos käytät paljon rahaa esimerkiksi ruuanlaitttoon, voi olla mahdollista että kutsumuksesi littyy kokkaamiseen. Tämäkin on hyvin tärkeä kysymys, joten mieti tarkkaan vastauksiasi.

* Minkä tekeminen antaa sinulle enemmän energiaa kuin kuluttaa sitä?  
Tai vaihtoehtoisesti kuluttaa energiaasi hyvin vähän.

* Minkä asioiden suhteen pelkäät arvostelua?
Tykkäätkö esim. kirjoittaa niin kuin minä? Mutta pelkäät sitä mitä mieltä ihmiset olisivat artikkeleistasi? Mikäli näin on, kirjoittaminen on ilmeisesti sinulle tärkeää, koska välität huimasti mitä mieltä muut ovat kirjoituksistasi.

* Mikä saa sydämesi hakkaamaan? 
Toisinsanoen, mikä jännittää sinua positiivisella tavalla?

* Mistä asioista olet utelias?
Tämä on ehdoton lempparini, sillä olen hyvin utelias tiettyjen asioiden osalta. Uteliaisuudella on suurta potentiaalia johtaa sinut kutsumuksesi äärelle. Listaa kaikki asiat ylös jotka herättävät uteliaisuutesi. Nämä ovat asioita jotka tuovat sinulle dopamiinia ja joiden parissa nautit viettää aikaa.

* Mitä lahjoja sinulla on? 
Tämäkin helpottaa kutsumuksesi löytämistä, kun olet lahjakas jossain, sen tekeminen on paljon helpompaa. Vaihtoehtoisesti voit vain alkaa elämään elämääsi lahjojesi mukaan, vaikket vielä tietäisi kutsumustasi. Kun kasvatat lahjojasi, löydät helpommin tien kutsumukseesi.

Kokeile Erilaisia Asioita

Tai voit kokeilla erilaisia asioita. Tämä on melko yleinen neuvo, mutta se toimii. Kokeilemalla avoimesti erilaisia asioita, asioita joita jopa luulet inhoavasi, saatat huomatakin että pidät niistä. Lisäksi on asioita joita inhoat aluksi, mutta alat rakastamaan niitä myöhemmin.

Tekemällä paljon itsetutkiskelua voit löytää kutsumuksesi helpommin, meditoi tai mene vaikka luontoon, syö terveellisesti ja siirry pois asioiden ääreltä jotka vain harhauttavat sinua viemällä huomiotasi. 

Voit myös unohtaa kaikki tämän artikkelin neuvot jos haluat, ja tehdä yksinkertaisesti vain sitä mikä tuntuu hyvältä. Mene sen mukaan mistä nautit, äläkä anna muiden päättää siitä mitä sinun tulisi elämälläsi tehdä, vain sinä itse omistat oman elämäsi.

Älä kuitenkaan jää odottamaan kutsumustasi, ala vain tekemään - Sinä itse luot oman todellisuutesi.
__________________________________

Muita artikkeleitani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Comments