Negatiivisia ajatuksiani New Age-ihmisistä. Vasemman käden polku, Ego ja Seksi


Tavoitteenani on olla onnellisempi (joka on itsestäänselvyys) joten innostuin New Agesta ja sen tuomista metodeista parantaa omaa elämänlaatuaan ja ajatteluaan - Ja tosiaan spirituaalisuus ei ole sama kuin sokeasti uskominen asioihin, vaikka monet spirituaaliset ihmiset uskovatkin sokeasti asioihin, ilman minkäänlaisia todisteita, tai toistuvuutta jonka jälkeen jotain voisi alkaa pitämään enemmän totena kuin fiktiona.

Näiden asioiden tutkiminen ja miettiminen, sekä omien ajatustapojensa muuttaminen on ollut minulle mieltä rauhoittavaa, stressiä vähentävää ja niin edelleen. Ja vaikka ei esimerkiksi chakroihin uskoisi (kuten ei pidäkään sokeasti uskoa, sokea usko on idiotismia mihin mm. kristityt syyllistyvät) niin niitä voi silti käyttää hyödykseen. Ei siis tarvitse uskoa tai tietää chakrojen olevan fyysisesti olemassa missään muodossa, tai missään ulottuvuudessa. Chakroja miettimällä, omia tunteita ja fiiliksiään on helpompi ns. "lokeroida" ja tavallaan tunnistaa ja lähteä siten parantamaan omia mielialojaan ja käyttäytymistään - Se on varsin toimivaa jos on vaikka samalla tavalla hieman abstrakti ajattelutapa kuin minulla.

New Age ihmiset vetävät Spirituaalisuuden Jeesusteluksi ilman Jeesusta 

 


New Agessa ja Oikean käden polussa (New Age ei ole sama kuin oikean käden polku, mutta New Age ihmiset ovat yleiseti ottaen hyvin Oikean käden polku-painoitteisia) on vain se ongelma miten se menee monella "Jeesusteluksi" ilman Jeesukseen uskomista. "Ollaan kaikki yhtä, autetaan kaikkia, valaistutaan ja käännetään toinen poski jos joku hakkaa". Moni myös lähtee tuhoamaan omaa egoaan ja seksuaalisia halujaan, koska "ego on huono asia". Suoraan sanottuna itsekin aloin kehitysvammaisesti pitämään egoa huonona asiana, mutta onneksi vain lyhyen aikaa, virheistä oppii parhaiten.

Ego ja Seksi ovat Valtavia Voimavaroja

Monet New Age-ihmiset myös uskovat tai haluvat ajatella että elämän jälkeen olisi vain rauhaa, rakkautta ja valoa, pelkkää hattaraa ja kivoja hetkiä jossain missä kaikki rakastavat toisiaan, eikä kenelläkään ole egoa. Tämä on varmaan suurinta paskaa ikinä, sillä yhtä lailla sielullakin on ego ja mahdollisesti jopa aivan valtavia seksuaalisia haluja, riippuen yksilöstä.

Ego ja seksi sekä seksuaalisuus ovat valtava osa meitä ja myös valtavia voimavaroja, joista ei tulisi päästää irti, sillä irti päästäminen vain tuhoaa minuuttamme ja potentiaaliamme. Ego ei ole huono asia, eikä sitä kuulu tai tarvitse karsia minimiin. Sitä pitää ennemminkin vaalia ja hoivata, mutta ei silti antaa sen kusta reisille. Voi vaikka ajatella että ego on kuin aurinko, liian lähellä sitä sulamme mössöksi.

Vasemman Käden Polku on DemonisoituLähinnä vain Oikean käden polkua seuraavat eivät enää oikein resonoi kanssani, joten lähdin avaamaan itelleni Vasemman käden polkua, joka on aivan turhaan mustamaalattu täysin ikäväksi, pahaksi, demoniseksi (tulee oikeasti sanasta daemon, joka ei tarkoita hyvää eikä pahaa) ja vaikka miksi. New Age ihmiset lähinnä keskittyvät kiltteyteen ja "valaistumiseen", joka on sinänsä ihan fine, sillä maapallo ei pysy välttämättä kauaa kasassa ilman valtavaa määrää "hippejä", olivat ne sitten spirituaalisia tai ei.

Kiltteys ja "valaistuminen" ei ole enää ensisijainen tavoitteeni, vaan valta, joka ei ole negativista (vaikka moni mieltää sen tyhmyyttään negatiiviseksi), vain sillä on väliä miten sitä käyttää, "valaistuminen" ja kiltteys tulee sivutuotteena. Mutta mitä on valta? Valtaa on muihin ihmisiin vaikuttaminen (johon sisältyy myös muiden auttaminen), vapaus (muiden mielipiteistä, rajoittavista kahleista), raha, seksi ja ulkonäkö ja tietämys. Nämä eivät ole millään tavalla epänormaaleja, vaan inhimillisiä halujamme. Olemme eläimiä muiden joukossa joilla on tarve lisääntyä, selvitä ja saada mielihyvää - Haluamme päästä elämässä eteenpäin - ja elämää on elettävä vaikka sitä löytäisikin itsensä välillä leijailemasta astraalitasolla tai jotain vastaavaa, ymmärrätte pointin.

On olemassa vain Itsekkäitä tekoja

On myös tärkeää ymmärtää ettei ole olemassa muita kuin itsekkäitä tekoja. Vaikka auttaisimme muita, teemme sen siksi koska saamme siitä itse mielihyvää. Ja vaikka olisimme kaikki mahdollisesti yhteydessä toisiimme, olemme individualisteina yksin, perheestämme, läheisistämme tai ystävistämme riippumatta.

Ja vielä siltä varalta että ymmärsit väärin: Kiltteys on hyvä asia "If you have no rewards in life, It's because you haven't done any service to others".
________________________________ 

Muita artikkeleitani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Comments